skip to Main Content

Tilmeld dig vores gratis betalingsservice og undgå rykkere og gebyrer.

Tilmeld dig PBS LeverandørService, så bliver dine fremtidige fakturaer fra Svejsehuset A/S automatisk betalt til tiden. LeverandørService udbydes i samarbejde med Nets (PBS) og er en parallel til betalingsservice – blot er der tale om betalinger mellem virksomheder.

Beløbene bliver automatisk trukket fra virksomhedens konto på forfaldsdatoen, så vi har pengene til tiden, og din virksomhed har pengene længst muligt. Du vil modtage en advisering 3 dage i forvejen, om at beløbet trækkes på din konto.

Det er gratis at betale med LeverandørService og du kan afvise en PBS-betaling hvis der er uoverensstemmelser.

Nye kunder

Alle nye kunder i Svejsehuset skal tilmeldes LeverandørService for at opnå kredit. Vi tilbyder betalingsbetingelser; LBM + 20 dage, som standard betalingsbetingelser. Man har selvfølgelig altid mulighed for at handle kontant, hvis ikke man ønsker at benytte sig af LeverandørService. Hvis ikke man tilmelder sig Leverandørservice, kan vi kun tilbyde Netto kontant.

Ændring af betalingsbetingelser for eksisterende kunder

Fra 1 maj 2019 ændre vi alle kunder som ikke er tilmeldt LeverandørService, til følgende betalingsbetingelser; Netto kontant + 20dg. Med tilmelding til LeverandørService beholder man naturligvis sine gode og lange betalingsbetingelser.

LeverandørService online tilmelding

Har du spørgsmål til PBS Leverandørservice er du velkommen til at kontakte:

 

Daglig Leder / Rasmus Dalegaard  – 22 59 94 17  – rd@svejsehuset.dk

Adm. Direktør / Lars Jakobsen – 29 61 06 76  – lj@svejsehuset.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Back To Top