skip to Main Content
Svejsehuset Faktura Logo2017

svejsehuset-faktura_logo2017

Pressemeddelse

Virksomhedsoverdragelse

Jensen Svejs ApS har pr. 1 januar 2017 overdraget sine virksomhedsaktiver til Svejsehuset A/S.

I 1996 blev Jensen Svejs ApS grundlagt af Jan Jensen med idéen om, at der i storkøbehavn skulle være en svejseudstyrsgrossist, der med stor faglig viden kunne rådgive og levere udstyr til alle typer af svejsefirmaer i området. Jensen Svejs ApS har agentur fra Rövac, Hilco, NSSW, Nippon.

Jan Jensen har efter 20 år valgt at sælge sine aktiviteter til Svejsehuset A/S med den overbevisning at Svejsehuset A/S vil videreføre Jensen Svejs ApS under Svejsehuset A/S som tidligere. Hos Jensen Svejs ApS har et højt kvalitets- og serviceniveau altid været topprioritet.

Jan Jensen vi forsat være tilknyttet Svejsehuset A/S i 2017.

www.jensensvejs.dk

Virksomhedsovertagelse

Svejsehuset A/S har overtaget virksomhedsaktiviteterne i Jensen Svejs ApS af Jan Jensen og vil bestræbe sig på at videreføre Jensen Svejs under Svejsehuset A/S navn og i den samme ånd som Jan Jensen har gjort det i de sidste 20 år.

Vi er samtidig glade for at Jan Jensen har valgt at forsætte i 2017 på en 3 dages arbejdsuge tirsdag til torsdag så vi kan nyde hans store know-how.

Jensen Svejs ApS bliver på adressen Ellebjergvej 39, 2450 København SV, men skifter navn til Svejsehuset A/S telefonnummer og e-mail vil bestå, men videresende til svejsehuset,

Svejsehuset A/S planlægger, at der i midt 2017 skal ansættes en person mere så der er bemanding alle hverdage i afdelingen.

Vi håber, at alle Jensens Svejs ApS kunder og forretningsforbindelser vil vise os den samme tillid og imødekommenhed som de har vist Jan Jensen, samt at vi kan bibeholde og udbygge samarbejdet fremover.

www.svejsehuset.dk

Back To Top