skip to Main Content

Selco Genesis serien er Selcos high-end svejsemaskiner. Som udgangspunkt leveres en strømkilde fra Selco Genesis PME-

serien med en WF4000 Smart trådboks monteret på en trolley.

Stabil lysbue

Genesis serien har Selcos DDWC® digital regulering med ekstrem regnekraft. Dette tillader lynhurtig regulering af lysbuen ved

ændringer i svejsningens betingelser. Det resulterer i en intelligent lysbue der kontinuerligt tilpasser sig

forholdene, for at sikre sig en optimal svejseproces. Denne digitale regulering er bakket op af en solid og kraftig trådfremføring.

 

Selco IPanel

Den anvendte Selco WF4000 Smart trådboks er udstyret med et 3.5″ display med et meget intuitivt brugerinterface, som gør det nemt at programmere de 64 tilgængelige programmer.

 

 

Grøn svejsning

Genesis serien er udstyret med Selcos green@wave® teknologi, som medfører en ekstremt høj effektfaktor på svejsemaskinen, og dermed et meget lavere strømforbrug. Derfor er en svejsemaskine fra Selcos Genesis serie det grønne valg.

 

QuickPulse 2.0

Med Selcos nye program Quick Pulse 2.0 kan PME-serien forøge din effektivitet med optil 50%. QuickPulse er udviklet til signifikant øgning i produktivitet og hastighed ved hjælp af en koncentreret lysbue og en ny puls. Den perfekte kontrol over lysbuen giver 50% hurtigere svejsning end almindelig MIG/MAG processer. Læs mere om Quickpulse 2.0 her.

Lyder Selco Genesis PME-serien for noget for din virksomhed, tøv ikke med at kontakte os!

Back To Top