skip to Main Content
3M™ Versaflo™ M-307 ansigtsskærm og hjelm
Produktnr. M-307
M-307 har en ansigtstætning i flamme resistent polyester til steder med gnister og varme partikler.
– Letvægt, kompakt og velafbalanceret
– Integreret beskyttelse mod en række åndedræts-, øjen-, anisgt- og høreskader
– Coatede polycarbonat visirer yder ekstra kemisk beskyttelse og beskyttelse mod ridser
– Reservedele og tilbehør er hurtige og lette at udskifte
– Standarder: EN 12941 TH2, EN 14594 2A. EN 166 1:B:3:9 EN 397
» Download produktflyer
3M Speedglas™ 9100XX MP Air svejseskærm m. sikkerhedshjelm
Produktnr. 572800
Den nye 3M Speedglas™ 9100XX MP Air svejseskærm og sikkerhedshjelm opfylder behovet for hovedbeskyttelse og åndedrætsværn til svejsere. Svejseskærmen er især velegnet i tunge industrier såsom minedrift, skibsbygning, og reparation, tunge konstruktioner, arbejde offshore (olie, gas og vindmølleparker), heavy-duty reparationssvejsning osv. 9100XX MP AIR gemmer på flere muligheder.Når 9100XX MP Air kombineres med et 3M Adflo™ turbodrevet åndedrætsværn, så er systemet godkendt i klasse TH3 EN 12941- den højeste klassificering indenfor denne type svejseudstyr. Med Adflo™ er systemets nominelle beskyttelsesfaktor 500 (NBF).
» Download produktflyer
3M Speedglas™ svejsekærm 9100XX-QR
Produktnr. 583615
Alt-i-en hovedbeskyttelse til svejsere. Nu er det slut med at svejse uden komplet hovedbeskyttelse, og slut med at bære svejseskærm, når det ikke er nødvendigt. Quick Release (QR) skinnen er designet, så den passer til de fleste skikkerhedshjelme, og den er let at klipse og tage af igen med den særlige spændemekanisme. Brug din egen sikkerhedshjelm eller vores.Selv med arbejdshandsker på er det let at sætte 3M™ Speedglas™ svejseskærm 9100XX-QR (eller 100-QR/10V-QR) fast. Når du er færdig med at svejse, tages svejseskærmen af igen lige så let og hurtigt som en kasket. Svejseskærmen klipses af og på ved hjælp af skinnen. Selve sikkerhedshjelmen beholder du på, så du altid bærer korrekt hovedbeskyttelse. Foretrækker du at beholde svejseskærmen på, kan den skubbes op, så den sidder oven på sikkerhedshjelmen i fastlåst position. Det giver den samlede hovedbeskyttelse et lavt tyngdepunkt, så du skåner din nakke, og let og ubesværet kan bevæge dig rundt.Fås også i X.
» Download produktflyer
3M Speedglas™ svejseskærm 100-QR
Produktnr. 783520
Alt-i-en hovedbeskyttelse til svejsere. Nu er det slut med at svejse uden komplet hovedbeskyttelse, og slut med at bære svejseskærm, når det ikke er nødvendigt. Quick Release (QR) skinnen er designet, så den passer til de fleste sikkerhedshjelme, og den er let at klipse og tage af igen med den særlige spændemekanisme. Brug din egen sikkerhedshjelm eller vores.
» Download produktflyer
Back To Top