skip to Main Content
3M™ Speedglas™  100 svejseskærm
Produktnr. 751120
Svejseskærm sort med Speedglas 100V-svejsefilter, variabel DIN-indstilling 8-12. Speedglas 100V-filtret har fem brugervariable mørke DIN-indstillinger, fra DIN-indstilling 8 til 12 og DIN 3 i lys tilstand. Til de fleste lysbuesvejsningsproceser som f.eks. MMA, MIG/MAG og mange områder inden for TIG-svejsning. Den brugervenlige Speedglas 100 er den ideelle “første” svejseskærm med automatisk nedblænding til hobbysvejsere, landmænd, gør-det-selv-folk og vedligeholdelse eller til bygningsarbejdere, der ikke svejser regelmæssigt, men som kan få fordel af altid at kunne se klart med deres svejsebeskyttelse på rette plads. Foruden svejseskærmen i sort/sølv fås der forskellige grafiske skærme – alle med individuelle specifikationer.Et eksempel på en skærm med grafik ses her – modellen hedder Blaze.
» Download produktflyer
3M™ Speedglas™ 9100 FX svejseskærm m. 9100x svejsekassette
Produktnr. 541815
Modellen ses her med flip up, der gør det muligt at anvende den til slibeopgaver og se efterbearbejdning.Denne svejseskærm er designet til de fleste svejseprocesser, som fx MMA, MIG/MAG, TIG, Plasma svejse og oxyfuel svejsning/skæring. 3M Speedglas 9100x er vores mest avancerede serie af svejseskærme udformet til at yde optimal beskyttelse og komfort. Speedglas 9100-svejseskærmen er resultatet af omfattende forskning og udviklingsprocesser.Vi har foretaget en total ændring af berøringsfladen mellem svejserens hoved og skærmenes ophængning, og dermed fjernes trykket, og balancepunktet optimeres, og der er tilføjet mange indstillingsmuligheder.DIN 5/8/9-13.
» Download produktflyer
3M™ Speedglas™ 9100 svejseskærm m. side window og 9100xx svejsekassette
Produktnr. 501825
Denne svejseskærm er designet til de fleste svejseprocesser, som fx MMA, MIG/MAG, TIG, Plasma svejse og oxyfuel svejsning/skæring. 3M Speedglas 9100xx er vores mest avancerede serie af svejseskærme udformet til at yde optimal beskyttelse og komfort.Speedglas 9100-svejseskærmen er resultatet af omfattende forskning og udviklingsprocesser.Vi har foretaget en total ændring af berøringsfladen mellem svejserens hoved og skærmenes ophængning, og dermed fjernes trykket, og balancepunktet optimeres, og der er tilføjet mange indstillingsmuligheder.DIN 5/8/9-13. Med SideWindows.
» Download produktflyer
3M™ Speedglas™ SL svejseskærm m. automatisk nedblændende svejsekassette
Produktnr. 701120
Vores letteste svejseskærm nogensinde med automatisk nedblænding. Lav vægt (kun 360 gram) – høj komfort.
Svejsere har efterspurgt to ting ved personlig beskyttelse: Lavere vægt og mere komfort. Vores udfordring ved design af en helt ny svejseskærm bestod i en betragtelig vægtnedsættelse og samtidig bevaring af den ydeevne og beskyttelse, som svejsere i hele verden forventer af ethvert Speedglas-produkt. Resultatet af vores bestræbelser er en svejseskærm med automatisk nedblænding med en vægt på kun 360 gram.Variabel DIN 8-12
» Download produktflyer
3M Peltor høreværn til Speedglas 9100 Svejseskærme
Produktnr. 505B596
Høreværn med slank design og nakkebøjle der kan anvendes under Speedglas 9100 svejseskærme.
» Download produktflyer
Back To Top